Wil je graag een behandeling waarbij je snel resultaat ziet en waarvan je nadien denkt “dit moest ik echt al langer gedaan hebben”?

Microneedling met de Skinpen is dé behandeling om jouw huid op een veilige manier naar the next level te brengen.

Heb je last van?

En vooral: wil je dit huidprobleem aanpakken?

Hoe werkt microneedling precies?

Microneedling gaat de huid in de diepte vernieuwen. Door middel van kleine, steriele naaldjes worden kleine openingen in de huid gemaakt waardoor het natuurlijk herstelproces wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de huid voller, de teint egaler, frisser en stralender. Tot slot kunnen actieve bestanddelen van producten nadien beter en dieper in de huid dringen wat resulteert in betere resultaten op vlak van huidverbetering en huidverjonging.

Hoeveel kost een
microneedling behandeling?

Gelaat

Per sessie

Per 3 sessies

Per 6 sessies

€220

€610 ipv €660

€1150 ipv €1320

Hals: supplement € 60 per sessie

Littekens lichaam

per 3 sessies

Per 6 sessies

€420 ipv €450

€825 ipv €900

Supplement bij gelaat: €60 per sessie.

Striemen

per 3 sessies

Per 6 sessies

€610 ipv €660

€1150 ipv €1320

Wat vinden anderen van deze behandeling?

Veelgestelde vragen

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van huidproblemen. Voor het behalen van het FDA keurmerk heeft de SkinPen 90 validatietesten moeten doorstaan!

Elke huidconditie, met uitzondering pigmentatie, kan in de zomer aangepakt worden.

4 weken na een SkinPen kuur zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken. Onderzoek heeft aangetoond dat de deelnemers 80% verbetering zagen na 1 maand, na 6 maanden was dit verhoogd na een verbetering van 90%.

Gemiddeld 45 minuten.
 • Plan een vervolgafspraak op het gezicht na 4 weken in. Op het lichaam na 6 weken.
 • Alleen bij een sterk litteken kan het interval gehalveerd worden, mits de huid snel genoeg herstelt. Dit wordt altijd besproken met 1 van onze huidexperts.
 • Per sessie is als opfrisbeurt. Per 3 sessies is om een matig huidprobleem aan te pakken. Per 6 sessies is om een ernstig huidprobleem aan te pakken.
 • Laat na een kuur altijd 6 maanden tot een volgende kuur. De aanmaak van collageen is een langdurig proces en het is bewezen dat gedurende maanden na de behandeling de resultaten nog steeds toenemen.

De behandeling wordt niet als ontspannend of deugddoend ervaren. Het hangt van de pijngrens van de klant af in hoeverre deze behandeling als pijnlijk wordt ervaren. Tip: neem een paracetamol een halfuur voorafgaand aan de behandeling.

Het SkinPen® Precision-systeem mag niet gebruikt worden bij patiënten die:

 • Een actieve huidkanker hebben in het(de) te behandelen gebied(en)
 • Open wonden, zweren of geïrriteerde huid hebben in het(de) te behandelen gebied(en)
 • Een hemorragische (bloeding)stoornis hebben of hemostatische (bloedings-) stoornis
 • Zwanger zijn of borstvoeding geven. Na de zwangerschap of borstvoeding mag je onmiddellijk een Skinpenbehandeling laten uitvoeren.
 • Momenteel geneesmiddelen nemen met het bestanddeel isotretinoïne.
 • (actieve) Herpes simplex. Bij voorkoming van een herpes simplex uitbraak wordt gebruik van L-Lysine aangeraden (minimaal 4 weken inname voorafgaand aan behandeling), bij
  behandeling van een actieve herpes simplex wordt medicatie op voorschrift van de huisarts
  geadviseerd.
 • Wil je een litteken laten behandelingen? Dan moet het litteken zeker 6 tot 8 weken oud zijn en volledig hersteld zijn. Oude littekens kunnen zeker ook behandeld worden.
 • Stop 3 dagen voorafgaand aan de behandeling met thuispeelings, retinolproducten en producten die salicyl bevatten (bijvoorbeeld de pads van ZO Skin Health). 1 week na de Skinpenbehandeling mag je die producten opnieuw gebruiken.
 • Zorg dat je zeker 6 maanden bent gestopt met (iso)tretinoine gebruik.
 • We raden aan om na de behandeling op te starten met ZO Skin Health of PHYTO5 om verder aan huidverbetering te doen

De eerste 24u na de behandeling: vermijd contact met water en smeer enkel en alleen het meegegeven product “HG lift” aan op het behandelde gebied (elke dag 2 tot 4 keer herhalen)

 • Na 24u: de microkanaaltjes zijn nu gesloten dus de huid mag met de hydrating cleanser van ZO Skin of de creamy cleanser van PCA Skin gereinigd worden. Als tweede product gebruik je de crème die meegegeven werd “Skinfuse rescue calming complex” en tot slot werk je af met een aangepaste zonnbescherming zoals de broad spectrum sunscreen van ZO Skin of de hydrator plus van PCA Skin.. Minerale make- up mag vanaf nu ook weer gebruikt worden.
 • Na 1 week: na 7 dagen is de huid volledig hersteld en kunt u weer alle producten van ZO Skin Health of PCA Skin toepassen.
 • Let zeker goed op met de zon: draag dagelijks een SPF.
 • Pas na een Skinpen behandeling zeker 1 maand geen andere huidverbeterende behandelingen toe.

 

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensitieit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen.

Na enkele uren trekt dit gevoel weg. Er is dus een korte herstelperiode na een microneedling behandeling. Minimale downtime en maximaal resultaat!

Als klant krijg je na de behandeling 2 producten en een masker mee naar huis als nabehandeling om het herstelproces te bevorderen. Deze producten zitten inclusief in de prijs van de behandeling.

Het herstellend vermogen van de huid schiet onmiddellijk in actie. Collageen type 3 wordt onmiddellijk aangemaakt en nadien omgezet in type 1. Dit proces neemt enkele maanden tijd in beslag waardoor je huid voor lange tijd opbouwend werk levert. Jouw voordeel: tot een jaar lang voordeel van de behandeling.

2 weken na een chemische peeling kan een medische microneedling met de Skinpen ingezet worden.

1 week voor een zonnereis kan je zeker een Skinpenbehandeling laten uitvoeren. Nadien dien je je, zoals altijd, heel goed te beschermen tegen de zon. Na een zonnereis mag je ook een Skinpenbehandeling laten uitvoeren, met uitzondering van de aanwezigheid van zonnebrand.

Bedankt voor je bezoek aan onze website! We hopen dat je de behandeling vindt die je zoekt.

Zie je door de bomen het bos niet? We helpen je graag verder!

We ervaren dat het vooral bij het boeken van een facial of peel moeilijk is om zelf te kiezen welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Is het je eerste bezoek en:

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.