Onze merken

ZO Skin Health

De missie van ZO Skin Health is het ontwikkelen van een huid die gezond, jeugdig en stralend is. Dit alles onder leiding van dermatoloog dokter Zein Obagi.

Al meer dan 35 jaar staat dokter Obagi bekend als pionier op het gebied van innovatieve huid oplossingen gebaseerd op zijn filosofie van het ontwikkelen van een gezonde huid in plaats van alleen maar behandelen van aandoeningen en beschadigingen. Hij heeft internationaal een reputatie verworven op gebied van huidgezondheid,- en verjonging.

De producten van ZO Skin Health worden wereldwijd gebruikt door topexperts.

ZO Skin Health ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen op het gebied van huidverzorging die de huidgezondheid over de hele wereld optimaliseren. Aan de hand van vernieuwende wetenschappelijke inzichten en de uitgebreide klinische ervaring van Dokter Zein Obagi in het opstellen van behandelingen voor een gezonde huid, is ZO als geen ander in staat uitgebreide protocollen te bieden.

De ZO producten en protocollen met unieke aflevering systemen, biotechnische complexen en exclusieve formules op basis van de laatste ontwikkelingen zijn te verkrijgen bij BEAU-T.

Met ZO Skin Health bieden we oplossingen voor elke klant, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur, huidtype en huidconditie.

PHYTO5

PHYTO5 is een productgamma voor gelaat, lichaam en haar.

De 5 natuurelementen hout-vuur-aarde-metaal en water liggen aan de basis van het merk. Elk element werkt op specifieke huidproblemen/huidtypes, gaan mee met de seizoenen en werken elk op een bepaalde laag in de huid.

Het is een plantaardig productgamma die gemaakt wordt in Zwitserland.

De producten bevatten zuiver bronwater en zitten boordevol actieve bestanddelen waardoor ze de mogelijkheid hebben om tot zeer diep in de huid te dringen. Hierdoor worden prachtige resultaten verkregen.

Dankzij de lymfedrainage wordt dit alles nog meer gestimuleerd om optimaal effect te bekomen.

Alle PHYTO5 producten zijn vrij van parabenen, bevatten geen genetisch gemanipuleerde bestanddelen, geen synthetische geur,- en kleurstoffen en zijn vrij van minerale oliën.

De 5 basisprincipes van PHYTO5 zijn:

1. Innerlijk en uiterlijk welzijn gaan samen.

2. Elk uiterlijk probleem heeft een innerlijke oorzaak.

3. Individuele aanpak.

4. Natuurlijke producten.

5. Heerlijk genieten.

Colorescience I Coming soon

Deze medische make-up is speciaal gemaakt voor huidexperten en dermatologen. Colorescience make-up minimaliseert ongemakken en zorgt voor huidherstel na een behandeling.

De producten worden in 4 stappen aangebracht voor een totale bescherming van de huid, een mooie camouflage en huidverbetering op lange termijn.

Alle producten zijn vrij van: talk, kleurstoffen, synthetische parfum, minerale oliën, alcohol met uitdrogende werking en agressieve chemische ingrediënten.

Wat maakt de producten van Colorescience uniek?

Sckin I Coming soon

Supplementen voor anti aging, huidproblemen en vitaliteit.

De producten zijn zuiver en hoog gedoseerd. Veel grondstoffen zijn biologisch en andere vegan. Alle producten zijn ontworpen op orthomoleculair niveau.

Welke problemen kunnen behandeld worden met de supplementen van Sckin?

Arcaya

Arcaya is een plantaardig gamma met een groot aanbod aan verschillende beauty ampullen voor gezicht, hals en decolleté.

De ampullen zijn gemakkelijk in het dagelijkse leven te gebruiken omdat ze snel en eenvoudig aan te brengen zijn.

Alle ampullen zijn vrij van parabenen en minerale oliën.

Arcaya biedt ampullen aan voor elk huidprobleem.

Skin by Dings

De zonbeschermingsproducten van Skin by Dings worden gemaakt in België en zijn een must have in ieder zijn of haar badkamer. In onze huidkliniek wordt het gamma voor lichaamsbescherming aangeboden. De producten zijn zalig om te gebruiken in vergelijking met veel andere zonbeschermingsproducten.

De producten zijn:

Dr. Massing

In onze kliniek is het long lashes serum van Dr. Massing verkrijgbaar.

Het serum biedt lange en dikke wimpers door de hoogst, vrij verkrijgbare formule met actieve ingrediënten met hyaluron en biotine.

Wat kan je verwachten?

Marc Inbane

Marc inbane biedt een luxe collectie aan tanning producten.

In onze kliniek zijn naast de veel gevraagde tanning druppels ook de tanning mousse en spray verkrijgbaar.

Het is heel gemakkelijk in gebruik maar ook:

Atelier Rebul

Sinds 1895 worden de producten van Atelier Rebul vervaardigd.

De kennis die doorheen de jaren werd opgedaan wordt generatie na generatie doorgegeven. Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en vrij van bewaarmiddelen.

Ze zijn niet alleen huidvriendelijk maar dankzij hun mooi design ook een streling voor het oog en ideaal om als geschenk te geven.

Kom de luxe geuren ontdekken in onze kliniek!

Bedankt voor je bezoek aan onze website! We hopen dat je de behandeling vindt die je zoekt.

Zie je door de bomen het bos niet? We helpen je graag verder!

We ervaren dat het vooral bij het boeken van een facial of peel moeilijk is om zelf te kiezen welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Is het je eerste bezoek en:

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.