Lees hier alles wat je moet weten over Meet & treat.

Meet & treat, what?

Je vraagt het je waarschijnlijk al af: wat betekent ‘meet & treat?’

Meet: je leert ons, je eigen huid, de producten en behandelingen die bij jouw huid passen, kennen aan de hand van een uitgebreide huidscan en intakegesprek. We nemen hier alle tijd voor zodat jij ook al je vragen kan stellen en we je kunnen uitleggen hoe je jouw thuisproducten correct moet gebruiken.

Treat: je krijgt aansluitend een behandeling van ons, aangepast aan je huidprobleem. Het grote voordeel hiervan is dat jouw huid een boost krijgt en in de startblokken staat om de thuisproducten goed op te nemen.

Waar kunnen wij jouw mee helpen?

Misschien heb je nog een ander huidprobleem?

Kom gerust langs en dan bekijken we samen of we ook jou kunnen helpen.

Of misschien heb je helemaal geen huidprobleem en wil je gewoon de meest kwalitatieve producten in huis halen en je laten verzorgen met de beste producten en behandelingen?
Ook in dit geval ben je meer dan welkom voor een meet&treat.

Always remember:

80% thuisverzorging + 20% cabinebehandeling = 100% optimaal resultaat

Dat wil zeggen dat je:

Wat wordt er van jouw verwacht?

Wij zorgen als huidexpert dat we klaar staan voor al jouw vragen te beantwoorden, ook na het intakegesprek. We geven je tips & tricks mee naar huis om je huidprobleem succesvol aan te pakken. En we zijn steeds bereikbaar om je verder te gaan begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Na de huidscan krijg je ook een persoonlijk skin analyse rapport toegestuurd via mail. Zo kan je thuis alles nog eens op je gemak bekijken.

Waarom onze producten?

PCA Skin en ZO SKIN Health zijn medisch onderbouwde producten. Ze bevatten actieve ingrediënten die doordringen naar onze dieper gelegen huidlagen (waar andere cosmetica niet toe in staat is). Bovendien zijn ze klinisch bewezen.

Hoeveel kost een meet&treat?

Met 1 klik op onderstaande knop kom je dat te weten:

Waar is jullie praktijk gelegen?

West – Vlaanderen
Regio Kortrijk

Bedankt voor je bezoek aan onze website! We hopen dat je de behandeling vindt die je zoekt.

Zie je door de bomen het bos niet? We helpen je graag verder!

We ervaren dat het vooral bij het boeken van een facial of peel moeilijk is om zelf te kiezen welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Is het je eerste bezoek en:

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.